TESTIMONIES

marilou2-271x300Marilou Harms uit Aruba:  De Weg Naar Echte Vervulling”
Na het overlijden van mijn zoontje raakte ik verslaafd aan drugs. Mijn hele leven ging nergens naar toe en het werd steeds erger, bij een drugs smokkel naar Nederland besloot ik in de opvang van Victory Outreach Utrecht te gaan en ik kwam er achter dat dit was wat ik altijd al zocht! De weg naar echte vervullen, innerlijke genezing en rust.Die heb ik nu gevonden in Jezus!

dirk-239x300Dirk de Haas uit Nederland: Jezus Leeft, En Hij Houdt Van Mij”
Ik was atheist, geloofde alleen in drank, drugs en feesten. Mijn leven was een leugen omdat ik ook bij marechaussee werkte, verslaafd en te koppig om hulp te zoeken ging mijn leven naar de vernieling. Na vele jaren van ellende kwam ik Victory Outreach Utrecht. Nog steeds sceptisch… Maar na de dienst gebeurde er een wonder! Ik werd geweldig aangeraakt door God. Jezus leeft, En Hij houdt ook van jou!

pastor-1024x874Jessy Kalaykhan uit Suriname: “God doet wonderen”
Jarenlang verslaafd aan heroine, cocaine, methadon, gevangenis in en uit, GEEN hoop, GEEN toekomst… Wat niemand voor mij heeft kunnen doen, wat dokters niet konden, geen gevangenis, geen afkickprogramma… Heeft Jezus gedaan! Nu voorganger van Victory Outreach Utrecht, een prachtig gezin en een nieuwe familie. Wat onmogelijk is bij de mens is mogelijk bij God.