G.A.N.G. GOD’S ANOINTED NOW GENERATION

Op Victory Outreach Internationaal, hebben we een groot deel van onze bediening toegewijd in het ontwikkelen van de persoonlijke levens van jongeren. Wij hebben innovatieve strategieën om de tieners te bereiken, die zich in de huidige tumultueuze omgevingen bevinden.

Terwijl de ouders van elke generatie angst ervaren over hun jongeren, is het gevaar van de huidige tieners ongeëvenaard in de geschiedenis. Victory Outreach gaat deze uitdaging aan met een ongekende strategie: de ‘God’s Gezalfde Nu Generatie’. In het bereiken van een grote schaal jongeren, van straatjeugd tot aan kinderen die al in de kerk behoren, wordt er gezorgd dat deze jongeren samen verenigd worden in de visie.

De jeugd van Victory Outreach is zeer toegewijd aan de onderdelen; evangelisatie, bijbelstudie en gebed. De ijver van deze jongeren trekt andere jongeren aan en motiveert zelfs de meest doorgewinterde kerk leden.

Ga naar deze link om de facebook pagina van de G.A.N.G. van V.O. Utrecht te bezoeken: https://www.facebook.com/theganglifeutrecht