GESCHIEDENIS

Victory Outreach is een internationale Christelijke bediening die is begonnen in 1967 door de stichters Sonny en Julie Arguinzoni. Sonny leerde God kennen door het werk van Nicky Cruz en David Wilkerson die in New York gevestigd waren. Na een tijd ging hij naar Los Angeles en begon hij anderen te vertellen over zijn levensveranderende ervaring door de kracht van Jezus Christus.

Voor meer informatie over deze wereldwijde bedieningsbeweging raden wij u aan de Victory Outreach International website te bezoeken met meer informatie over o.a. de instemmingen en prijzen en onderscheidingen die reeds aan Victory Outreach zijn toegekend.

In 1967 stichtten Julie en ik Victory Outreach met een duidelijke missie: om individuen te versterken zodat zij de controle kunnen nemen over hun levens, door hun toekomst in Gods handen te plaatsen. We hebben vele mensen gezien die hun hopeloze leven hebben verruild voor een nieuw zelfverzekerd leven met een vastberadenheid om anderen te helpen.

Onze unieke visie gaat door middels het leven van een door waarden gedreven benadering voor bediening, persoonlijke groei en de betrokkenheid in de wereldwijde-gemeenschap. We zijn een werelwijde familie met leden in ieder bewoonde werelddeel. Als u nog nooit een Victory Outreach Kerk heeft bezocht of al tijdje niet op bezoek bent geweest, sta ons dan toe om onze handen naar u uit te strekken