GET CONNECTED

United We can

Uitreiken naar de steden van de wereld. Via Verenigd Kunnen Wij kan jij helpen om invloed uit te oefenen over de hele wereld voor Christus. Onze inspanningen op buitenlands grondgebied heeft zich uitgebreid tot het brengen van het Evangelie in meer dan dertig grote steden gelokaliseerd in vijftien landen. Maar er moet nog meer worden gedaan.

Youth G.A.N.G. God’s Anointed Now Generation.

Elke laatste vrijdag van de maand hebben we onze Jeugd dienst om 19:00 u. Victory Outreach Utrecht G.A.N.G DIENSTEN zijn special ontworpen voor de jeugd van tegenwoordig! Met relevante preachings en getrainde Jeugd leiders zijn we in staat om onze jongeren te bereiken G.A.N.G. staat voor GOD’S ANOINTED NOW GENERATION

Jr. G.A.N.G. New Gen.

Elke zondag om 10:30 tijdens de ere dienst is er een speciale dienst voor kinderen tussen 6 – 11. Hier leren we de kinderen normen en waarden, ze krijgen goede bijbel lessen en kunnen meedoen aan drama’s en verschillende activiteiten.

KIDZ G.A.N.G. God’s Anointed Now Generation.

KIDZ G.A.N.G. is onze kinder bediening ; G.A.N.G stands for God’s Anointed Next Generation. Hier zorgen we ervoor dat de kinderen God leren kennen en ervaren in veilig en liefdevolle omgeving.

MMOV / UWIM

Om God’s Koninkrijk verder uit te breiden hebben we speciale bedieningen die gericht zijn op mannen (MIGHTY MEN OF VALOR) en Vrouwen (UNITED WOMEN IN MINISTRY). Bij deze bedieningen worden de mannen en vrouwen getraind om verantwoordelijkheid te dragen en leiders te zijn in hun roeping.