KIDZ G.A.N.G

Kinderen zijn de toekomst, daarom zijn wij toegewijd om een generatie van kinderen op te voeden die God zullen liefhebben en zullen worden onderwezen met Bijbelse waarden en principes. Onze kinderbediening is veel meer dan alleen oppassen. U kunt ervan zeker zijn dat uw kinderen zich kunnen ontwikkelen en ontplooien in een veilige omgeving. Wij hebben verschillende groepen van baby’s tot 12 jaar oud en daarna groepen voor tieners.

Victory Outreach Utrecht Kidz G.A.N.G. is opgericht om tegemoet te komen aan de behoeften van, en in en het onderwijzen van kinderen op een creatieve manier, en om een nieuwe generatie te discipelen voor de Here Jezus Christus.

Kidz GANG biedt kinderen een plek aan waar ze met hun families op een leuke manier kunnen leren over Jezus Christus. Kinder Paas- en Kerstfeest en zondagscholen zijn slechts een paar van de leuke manieren waarop Kidz GANG uitreikt naar kinderen. Kinderen groeien dichter bij God, terwijl zij hun geloof kunnen uiten in een leuke en gezellige omgeving.