OVER ONS

PASTOR JESSY & ZR. MIRIAM KALAYKHAN

Namens onze leiderschap en kerk verwelkomen wij u op onze website. Ons verlangen is dat terwijl u deze website bekijkt het tot een zegen en een plezier voor u zal zijn.

Victory Outreach is een bediening met vele culturele achtergronden, toegewijd in het helpen van individuen van alle leeftijden en van elke levenssituatie. We geloven dat God aan ieder persoon een bestemming heeft gegeven ongeacht de sociale, economische en culturele achtergrond. Met onze eigentijdse muziekstijl, relevante en toepasbare boodschappen bereikt onze bediening een breedspectrum van mensen. We richten ons ook op jongeren, in het helpen begrijpen en ontwikkelen van hun relatie met God, met hun ouders en anderen.

Victory Outreach specialiseert zich in de zorg voor mensen met achtergronden van verslaving , prostitutie, criminaliteit of geweld. Ons herstelhuis heeft bewezen succesvol te zijn.

OPRICHTERS VAN VICTORY OUTREACH INT. PASTOR SONNY & JULIE ARGUINZONI

Victory Outreach International is gesticht door Sonny en Julie Arguinzoni in Los Angeles in 1967. Ze werden door God bewogen om een bediening te starten dat zich zou inzetten om de meest gekwetsen mensen uit de samenleving te bereiken. De visie begon razendsnel te verspreiden en vele kerken zijn over de gehele wereld geplant. In 1993 werd Victory Outreach Utrecht geboren.

Wij hebben tot nu toe heel veel mensen geholpen om hun leven weer op de rails te krijgen en een diepere relatie met God te ontwikkelen. Onze visie is het uitreiken naar de meest gekwetsten van de samenleving en een impact maken op mensen van alle lagen in de samenleving. Het is een plek die u uw Thuis noemt en mensen die u Familie kunt noemen. Iedereen is welkom om deel te zijn van deze gemeente en de speciale plek te ontdekken die een ieder in het plan van God heeft.

Wij hopen dat onze programma’s en bedieningen die specifiek voor u en uw familie zijn gemaakt een verrijking zijn voor uw leven. Wij respecteren u, ongeacht u pas nieuw bent of als u hier langer in de gemeente komt en op zoek bent naar geestelijke groei. Ons gebed is dat u zich thuis zult voelen en veel vrucht zal dragen voor de eer en glorie van Christus.

Victory Outreach heeft gemeentes op alle continenten van de wereld en heeft meer dan 600 kerken over de hele wereld. De visie van Victory Outreach UTRECHT is om de Proventie Utrecht te bereiken en om meer kerken te planten in steden over de hele wereld, daar waar het nood het hoogst is.