U.W.I.M

De Victory Outreach Internationaal United Women in Ministry Stuurgroep bestaat uit voorgangervrouwen die geïnteresseerd zijn in het brede spectrum van de behoeften van vrouwen en diensten. Het team is in evenwicht met leden die een variatie van talenten en ervaring bezitten. De belangrijkste verantwoordelijkheden van de United Women in Ministry Stuurgroep zijn:

Voor het opmaken van het belang van de vrouwen in de plaatselijke kerk en de gemeenschap.Om te brainstormen en het ontwikkelen van strategieën en activiteiten die de vrouwen kunnen bedienen. Het plannen en implementeren van deze en andere initiatieven die betrekking hebben op specifieke en verschillende behoeften van de vrouwen. Het bevorderen van de plaatselijke kerk in de deelname aan jaarlijkse evenementen, programma’s en activiteiten, zoals het leiderschap van conferenties en United We Can missie sponsering, en het stimuleren van hen die hiervan in dienst staan. De Victory Outreach Internationaal United Women in Ministry zet zich in om vrouwen te bemoedigen, uit te dagen, toe te rusten en op te voeden in het verkondigen van het evangelie in deze wereld.

Volgens Julie Arguinzoni, “God is niet op zoek naar uw vermogen of onvermogen. Hij is op zoek naar uw beschikbaarheid.�?